Segítség

Vásárlás az optikáinkban
Vásárlás az internetes áruházunkban

Vásárlás az internetes áruházunkban - NapszemüvegekMelyik méret lesz jó nekem? Segítünk !

A legszerencsésebb, ha már próbálta valahol a szemüveget, vagy már van ugyanolyan szemüvege, mert akkor megrendelt termékméretre biztosan jó lesz. Ha még nem próbálta, akkor célszerű kinézni a szemüveg méretet egy korábbi szemüvegéből. Pl. a szemüvege szárában a 52-18-140 számsor 51mm lencseátmérőt, 18mm-es hídhosszúságot és 140mm-es szárhosszúságot jelent. Ebből a legfontosabb adat az első, a lencseátmérő. Nagy valószínüség szerint egy 50,51 vagy egy 52 lencseátmérőjű szemüveg jó lesz Önnek méretre.

A méretet a termék listázó oldal bal menüjében tudja kiválasztani.

Az internetről napszemüveget? A fotó alapján tetszik, de honnan tudom, hogy jól fog-e állni? Hol tudom felpróbálni?

Kockázatmentesen vásárolhat a Szemüvegek.hu internetes áruházban! Nyugodtan rendelje meg az Önnek tetsző napszemüveget vagy napszemüvegeket. Otthonában felpróbálhatja, kikérheti szerettei, barátai véleményét! Ha nem tetszik, nem áll jól vagy nem elégedett a szemüveggel, 14 napon belül visszaküldheti és visszafizetjük a teljes vételárat! Ha Foxposttal rendelte és küldi vissza a napszemüveget még a szállítási díjat is mi álljuk visszaszállításkor.

Mennyi idő múlva kapom meg a napszemüvegemet?

Napszemüvegek, kiegészítők:
A termékeink általában raktáron vannak, így a munkanapokon 12 óráig leadott rendeléseket 1-2 munkanap múlva kapja meg. Ha Szemüvegek.hu Optikába kéri a szállítást, akár már aznap átvehetők a termékek.

Mennyi garancia van a napszemüvegekre?

Rendeltetés szerű használat mellett 1 év. Nem rendeltetés használatnak minősül pld. ha ráül vagy a lencse karcos lesz.

Acest site web folosește cookie-uri pentru analiză și pentru afișarea de conținut personalizat și reclame.
Continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu utilizarea acestora.